• Właściwy kurs - Aktualizacja 26.02.2018

Aktualizacja  26.02.2018

Zapraszamy do złożenia oferty na rozeznanie rynku z dnia 26.02.2018 r. na przeprowadzenie szkoleń/kursów zawodowych wraz z przeprowadzeniem egzaminów końcowych i wydaniem certyfikatów prowadzące do uzyskania kwalifikacji zawodowych dla Uczestników projektu „Właściwy kurs – Kompleksowy program aktywizacji społeczno-zawodowej” nr RPWP.07.01.02.-30-0033/16 współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Rozeznanie rynku w ramach projektu: Właściwy kurs – Kompleksowy program aktywizacji społeczno-zawodowej

• Właściwy kurs - Aktualizacja 20.02.2018

Aktualizacja  20.02.2018
    Zapraszamy do złożenia oferty na rozeznanie rynku z dnia 20.02.2018 r. na przeprowadzenie szkoleń/kursów zawodowych wraz z przeprowadzeniem egzaminów końcowych i wydaniem certyfikatów prowadzące do uzyskania kwalifikacji zawodowych dla Uczestników projektu „Właściwy kurs – Kompleksowy program aktywizacji społeczno-zawodowej” nr RPWP.07.01.02.-30-0033/16 współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Rozeznanie-rynku_20.02.208-Właściwy kurs

• Właściwy kurs - Aktualizacja 24.10.2017

Aktualizacja  24.10.2017

Zapraszamy do złożenia oferty na rozeznanie rynku z dnia 24.10.2017 r. na przeprowadzenie szkoleń/kursów zawodowych wraz z przeprowadzeniem egzaminów końcowych i wydaniem certyfikatów prowadzące do uzyskania kwalifikacji zawodowych dla Uczestników projektu „Właściwy kurs – Kompleksowy program aktywizacji społeczno-zawodowej” nr RPWP.07.01.02.-30-0033/16 współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Zamawiający:
    Profesja CAZ Sp. z o.o.
    ul. Sieradzka 4c
    60-163 Poznań
    NIP 7792457309, Regon 366470386
    Reprezentowana przez panią Dominikę Flaczyk

Rozeznanie rynku kursy zawodowe gr 1-3

Nr projektu RPWP.07.01.02-30-0033/16, projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego,
Oś priorytetowa 7: Włączenie społeczne, Działanie 7.1 Aktywna integracja, Poddziałanie 7.1.2. Aktywna integracja - projekty konkursowe. Wartość dofinansowania z UE 651 975,79 zł. Wartość projektu: 686 290,31 zł.