Projekt „Aktywność i praca - lubuski program wsparcia młodych i biernych zawodowo do 29 r.ż.”

Celem projektu jest zwiększenie możliwości zatrudnienia osób młodych, w tym osób z niepełnosprawnościami, biernych zawodowo w wieku 15 - 29 lat z obszaru woj. lubuskiego.Projekt zakłada wsparcie doradcze, motywacyjno-zawodowe, pośrednictwo pracy, aktywizację zawodową oraz staż.

DO KOGO JEST SKIEROWANY?

Projekt skierowany jest do biernych zawodowo osób w wieku 15 - 29 lat z obszaru województwa Lubuskiego, z wykształceniem maksymalnie średnim lub pomaturalnym, w tym osób niepełnosprawnych.

{tab Formy wsparcia}

CO OFERUJEMY?

-spotkania doradcze wraz z opracowaniem indywidualnego planu działania dla każdego z uczestników:

-spotkania z pośrednikiem pracy oraz job coach,

-darmowe kursy zawodowe,

-stypendium szkoleniowe,

-płatne 5 miesięczne staże zawodowe,

-zwrot kosztów dojazdu na szkolenia i staże,

-catering podczas trwania szkoleń

ZAPRASZAMY !!!

Biuro w Zielonej Górze

ul.Świętej Jadwigi 1/204

65-065 Zielona Góra

+48 575 137 444

{tab Dokumenty do pobrania}

Formularz ankieta zgłoszeniowa.docx

Oświadczenie uczestnika projektu w ramach Inicjatywy na rzecz zatrudnienia ludzi młodych.docx

Regulamin rekrutacji i warunków uczestnictwa w projekcie.pdf

{tab Aktualności}

Data: 06.03.2019

W związku z realizacją projektu Nr POWR.01.02.01-08-0037/18  pt. „Aktywność i Praca – lubuski program wsparcia młodych i biernych zawodowo do 29 roku życia”, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Działanie: 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy, Poddziałanie: 1.2.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020., zapraszamy do składania ofert na świadczenie usług pośrednika pracy, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.

Dokumenty do pobrania:  Rozeznanie rynku – pośrednik pracy

Data: 06.03.2019

W związku z realizacją projektu Nr POWR.01.02.01-08-0037/18  pt. „Aktywność i Praca – lubuski program wsparcia młodych i biernych zawodowo do 29 roku życia”, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Działanie: 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy, Poddziałanie: 1.2.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020., zapraszamy do składania ofert na świadczenie usług job coachingu, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.

Dokumenty do pobrania:  Rozeznanie rynku – job coach

Data: 28.02.2019

W związku z realizacją projektu Nr POWR.01.02.01-08-0037/18  pt. „Aktywność i Praca – lubuski program wsparcia młodych i biernych zawodowo do 29 roku życia”, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Działanie: 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy, Poddziałanie: 1.2.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020., zapraszamy do składania ofert na świadczenie usług doradcy zawodowego, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.

Dokumenty do pobrania:  Rozeznanie rynku – doradca zawodowy