• Aktualizacja 11.10.2018r.

W związku z realizacją projektu nr POWR.01.03.01-00-0048/18 pt. ,,Pomorski sposób na pracę-wsparcie biernych zawodowo młodych niepełnosprawnych” dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach  Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Oś Priorytetowa I Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.3 Wsparcie osób znajdujących się w szczególnie trudnej sytuacji, Poddziałanie 1.3.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego, zapraszamy do składania ofert na usługi pośrednika pracy, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.

• Aktualizacja 11.10.2018r

W związku z realizacją projektu nr POWR.01.03.01-00-0048/18 pt. ,,Pomorski sposób na pracę-wsparcie biernych zawodowo młodych niepełnosprawnych” dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach  Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Oś Priorytetowa I Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.3 Wsparcie osób znajdujących się w szczególnie trudnej sytuacji, Poddziałanie 1.3.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego, zapraszamy do składania ofert na usługi job coachingu, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.

1. Rozeznanie rynku wraz z załącznikami.

• Aktualizacja 11.10.2018 r.

W związku z realizacją projektu nr POWR.01.03.01-00-0048/18 pt. ,,Pomorski sposób na pracę-wsparcie biernych zawodowo młodych niepełnosprawnych” dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach  Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020: Oś Priorytetowa I Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.3 Wsparcie osób znajdujących się w szczególnie trudnej sytuacji, Poddziałanie 1.3.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego, zapraszamy do składania ofert na usługi doradztwa zawodowego, zgodnie z przedmiotem rozeznania wskazanym w załączniku.