Trening kompetencji i umiejętności społecznych

Informujemy, iż w dniach 06.06-08.06.2018 r. w ramach projektu "Droga do aktywności społeczno-zawodowej - program aktywizacji osób niepełnosprawnych i oddalonych od rynku pracy z województwa wielkopolskiego” nr projektu RPWP.07.01.02-30-0002/16 odbędzie się Trening kompetencji i umiejętności społecznych.

Miejsce realizacji zajęć: Centrum Księdza Orione. Specjalny ośrodek wychowawczy im. św. A. Orione, ul. Kościuszki 24 Kalisz

Termin realizacji Treningu:

06.06.2018 r.: 8:00-14:00,

07.06.2018 r.: 8:00-16:00,

08.06.2018 r.: 8:00-14:00

Szkolenie zawodowe

W dniach 12-14.06.2018 r. odbędzie się szkolenie dla osób objętych projektem „Droga do aktywności społeczno-zawodowej - program aktywizacji osób niepełnosprawnych i oddalonych od rynku pracy z województwa wielkopolskiego”. Celem szkolenia jest nabycie kwalifikacji w zawodzie Robotnik gospodarczy – specjalizacja: operator usług utrzymania czystości.

Szkolenie odbywać się będzie w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego, ul. Skalmierzycka 2A w Kaliszu

Do pobrania:

Harmonogram szkolenia